”Ett bra förarbete märks på resultatet av arbetet och i slutändan på hela projektet”

När Kristoffer Bäckström lade hockeykarriären på hyllan bestämde han sig för att prova på fastighetsbranschen och där trivdes han bra. Efter några år blev han kontaktad av en gammal bekant, Stefan Winqvist tillika vd på Hagmans Tak Norr, som ville bjuda på lunch. Under lunchen fick han ett erbjudande om att börja som projektledare hos Stefan. Kristoffer lämnade fastighetsbranschen och började hos Hagmans Tak Norr i augusti 2016.

– Eftersom jag kände Stefan sedan tidigare tyckte jag att det var en bra möjlighet att få prova på något nytt och utvecklande, säger Kristoffer.

Kristoffers arbetsuppgifter som projektledare består av administrativt arbete samt att placera ut och förbereda takmontörer på de olika projekten. Han betonar att en av sina viktigaste arbetsuppgifter handlar just om att förenkla arbetet för montörerna.

– Har jag inte förberett allt till ett nytt projekt kan inte montörerna börja med sin del, jag måste alltid ha en tydlig plan för mig och montörerna. Gör jag ett bra förarbete märks det på resultatet av arbetet och i slutändan på hela projektet, förklarar Kristoffer.

Hagmans Tak Norr är måna om sina medarbetare och deras kompetens. De arbetar ständigt med att utbilda och stärka relationen mellan dem. Varannan månad försöker de träffas över en bit mat och umgås.

– Jag skulle säga att vi är lyckligt lottade att få ha ett sånt fint gäng runt oss. Vi är dessutom ett företag som funnits med i branschen och i Gävleområdet länge och det är inte många som kan konkurrera med oss, både storleks- och kunskapsmässigt, avslutar Kristoffer.